Reviews from Sushibar Sakura Apeldoorn

Recent reviews

4.0
M. Imahda
28 February 2024

70 euro aan sushi, voor de verandering de meest luxe gekozen van het menu, en man man man wat was het lekker! Zeker aan aanrader!

Margriet
27 February 2024

Supersnelle levering van heerlijke sushi!

Apeldoorntje
26 February 2024

Bestelling kwam ruim half uur te laat en eten was daardoor ook koud. En als excuus de bezorger was naar de andere kant van Apeldoorn gestuurd…stond gewoon juiste adres op bon.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
17 February 2024

Helaas waren de boontjes koud. De shusi was heerlijk.

Vdh
17 February 2024

Porties van de warme gerechten zijn aanzienlijk kleiner als voorheen?? Jammer

Marion
14 February 2024

Lekkere poke bowl en precies op tijd!!!

J
14 February 2024

Heerlijke sushi en super goede sashimi. Gratis wakame werd gewaardeerd!

A. Bouhof
13 February 2024

Zoals altijd superlekkere en verse sushi!! Ons bezoek had ook nog nooit zulke lekkere sushi gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ray
8 February 2024

👍🏻

Niek Warger
3 February 2024

Optijd klaar en was lekker

Robert
30 January 2024

Heerlijk vers actiemenu voor 2 personen

MARIA
28 January 2024

Smaak en presentatie was heerlijk, de warme (ook crisp) gerechtjes waren in auto helaas al erg lauw en slap na afhalen (woon 3 min rijden van uw locatie, we gingen direct aan tafel. Ik heb stipt op tijd afgehaald conform online gekozen tijdstip. De warme gerechtjes leken al erg tijdig klaar en misschien even warm gehouden? Tip: frituur ze pas af als de klant de zaak in loopt om de bestelling af te halen, dan krijg je het echt mooi heet mee in het tasje. Ik vond het beetje zonde. Verder alles in orde.

Dennis
27 January 2024
carry snijder
26 January 2024

Erg goed !!

Vd schaaf
24 January 2024

Altijd top

silvia
22 January 2024

Heerlijk verse sushi en pittig is ook echt pittig. Met zorg bereid en bezorgd.

Nico Breebaart
21 January 2024

Super kwaliteit, het is iedere keer weer genieten van al dat lekkers .. Toppie👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mt
20 January 2024

Heerlijk weer. En snel bezorgt zeker een aanrader

Annie de jonge
19 January 2024

Wat warm moest zijn was koud

Gerfa
14 January 2024
Van Amersfoort
13 January 2024

Kwam het keurig op tijd bezorgen.

Sander
7 January 2024

Was heerlijk, vers en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
6 January 2024

Prima, volhouden zo!! 😄

Geeris
6 January 2024

Ik vind de laatste tijd de kwaliteit van de bezorging nogal tegen vallen gister sushi besteld ter waarde van 67€. We hebben geen sausjes bij de warme gerechtjes gehad, we hebben ook geen gember en of wasabi gehad. Wat normaal standaard is. De warme gerechten waren ook meer koud dan ze warm genoemd kunnen worden… dit is me al een paar keer opgevallen. Ik vind dit heel teleurstellend aangezien we hier vaak bestelde voorheen en de sushi niks op aan te merken was. Nu snap ik dat het een keer voor kan komen dat het wat later komt en wat kouder is. Maar zoals al eerder aangegeven dit is niet de eerste keer…

Lisette Hoffmans
3 January 2024

Geweldig eten en hele goede en vriendelijke bezorging.

g hoetink
1 January 2024

de bestelde doyasaus was niet toegevoegd boj de bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jagroep
26 December 2023

Top

Top
26 December 2023

We misten de stokjes, de sojasaus en de wasabi (die er standaard bij zitten, niet die je extra erbij besteld) bij de bestelling. Beetje jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Hel
25 December 2023

Heel erg lekker, compliment, heel verzorgd

John Siebelink
24 December 2023

Heerlijk vers en prima op tijd. Communicatie ook dik in orde

Rob Obdam
23 December 2023

Ondanks de hevige regen, op tijd bezorgd!

Nordin
21 December 2023

Eten is goed maar ze zijn altijd te laat !!

Wilma Venneman
21 December 2023

De warme hapjes waren koud. Erg jammer. Verder was de sushi heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.Struijck
13 December 2023

Helaas was het een mix van verse en oude sushi. De rijst was hard en uitgedroogd en er zaten harde rijstkorrels in. De tonijn shashimi was droog en smakeloos. Schande om het zo te verkopen! Vermoedelijk was de bezorger gestruikeld want de sushi lag door elkaar. Heel jammer allemaal want als alles vers was zou het een superpakket zijn!

Ray
11 December 2023

Was erg lekker!

Anoniem
10 December 2023

Perfect op tijd en perfecte kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Obdam
10 December 2023

Nette bezorger die keurig op tijd was.

Berend
9 December 2023

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd

Kers
5 December 2023

Iets later dan normaal maar weer heerlijk

greven
27 November 2023

Voor de zoveelste keer geen wasabi, sojasaus, eetstokjes en gember gekregen ondanks dat is dit duidelijk aangegeven had. Van alles 2x.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joseph Rooze
25 November 2023

Prima boedel vers en gevarieerd mooi op tijd bezorg. Zou de volgende keer zo weer bestellen. Pa hoe kom ik aan klanten kaart voor kortingen Mvg ROOZE apeldoorn

Martine
24 November 2023

Prima

Angelique
24 November 2023
Eef schipper
18 November 2023
Dennis
18 November 2023

Alles zag er vers uit en smaakte heerlijk.

Mkichel
15 November 2023

Heerlijk gegeten en een vlotte bezorging. Blij mee :-)

Ray
11 November 2023

Ik was een kwartier te vroeg met ophalen, maar de bestelling was al klaar! Wat een service! En erg lekker.

Stèphanie
6 November 2023

De vis was erg lekker. Helaas was de rijst niet gaar en vielen de stukken uit elkaar. We bestellen hier altijd en dit was voor het eerst. Een tegenvaller deze keer.

Amber
5 November 2023

Complimenten: De sushi was lekker. Zeker ook genoeg voor 2 personen. Mooi op tijd geleverd! Verbeterpunten: Een aantal sushi rolletjes vielen uit elkaar. En ik had aangegeven geen wasabi en Gember erbij te willen. Deze werden wel geleverd. Zonde want wij gooien het weg.

Fons Nolte
29 October 2023
Heerschap
28 October 2023
Monique
28 October 2023

Zoals altijd heerlijk vers gemaakte sushi en super netjes verpakt! Gratis lekker koud drankje erbij! Genoten.

Rob Obdam
28 October 2023

Keurig op tijd bezorgd en was wederom smakelijk.

Bastenhof
27 October 2023

Sushi was lekker maar viel snel uit elkaar. Ik zag dat er weinig keus was in warme gerechten dat was jammer.

Ron
22 October 2023

Jammer dat de gratis cola er weer niet bijzat, verder prima heerlijke sushi

Sabine
15 October 2023

Helaas de warme bijgerechten waren lauw en de stokjes en soja zaten er niet bij. De gember en wasabi die we niet wilden zaten er juist wel bij. Even gebeld en de soja en stokjes werden direct alsnog bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heerschap
8 October 2023

Bericht ingesproken dat 2x zeewiersalade miste, maar nog geen respons ontvangen.

Martijn
8 October 2023

Vaker besteld en nog nooit zo slecht eten. Krokante kip is zacht. Geen stokjes en sojasaus. Alles smakeloos. Warme gerechten waren koud. Erg slechte ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendelien
7 October 2023

Heerlijk gegeten. Beetje late bezorging

Ben
7 October 2023

Prima bezorging, vriendelijke dame en keurig op tijd op zaterdag! Ook weer lekker gegeten. Volgende keer weer.

Rob Obdam
7 October 2023

Het eten deed aan onze verwactingen en de bezorger was op tijd en beleefd.

Margriet
3 October 2023

Top

Jessica
1 October 2023
Kim
1 October 2023
Sandra
30 September 2023

Helaas waren ondanks mijn toegevoegde vraag of de loempia's en ebi loempia's deze keer warm geleverd konden worden de loempia's weer bijna koud. We wonen op nog geen 5 min. Van sakura af en hadden voor een aantal mensen sushi besteld als avondeten op de verjaardag van onze dochter die gek is op sushi. Was erg jammer.

Matthijs
30 September 2023

Heel lang gewacht voordat de bestelling kwam, veel later als beloofd en alle warme snacks waren koud en sushi viel uit elkaar. Jammer zijn anders van ze gewend.

An
30 September 2023

Bestelling werd ruim op tijd geleverd, was goed verzorgd en de warme spijzen nog goed warm

Margriet
27 September 2023

Heerlijke sushi, supersnelle correcte levering!

Keizer
23 September 2023

Bezorging goed op tijd. Sushi goed. Warme gerechten waren lauw.

Rai
23 September 2023

Woensdag besteld rond 20.50 , gebeld om 22.30 aangezien er nog niets bezorgd was , voicemail ingesproken , niets gehoord. . Volgende dag gebeld ong 6 x wordt niet opgenomen ., Aangezien ik betaald heb en niets gehad heb zou t fijn zijn als ik mijn geld teruggestort krijg . Hoor graag van jullie Groet, R.ekkelenkamp

Margreet Weenink
22 September 2023
M vd schaaf
21 September 2023
Feronia
10 September 2023

Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld, als ik een poke bowl bestel waar avocado in zou moeten zitten, verwacht ik avocado in mijn gerecht en niet 3 piep kleine stukjes, zo ook de tonijn. Ik had vooral veel rijst, 1 blad sla, veel edame bonen en kwam ook nog wat vis tegen maar veel te weinig voor de prijs die ervoor gevraagd wordt

Rob Obdam
7 September 2023

Sushi was lekker en bezorger correct!

J K
3 September 2023
Jos
30 August 2023

Was lekker en mooi op tijd bezorgd

Riet
30 August 2023

De loempia's en de kip lagen los in de tas ipv in de doosjes

Lies
28 August 2023

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R Hermsen
27 August 2023

Besteld box 180 voor 4 pers. Mooi opgemaakt , goed verzorgd. Smaak ook ok.. Jammer dat de aandacht naar klanten wel beter kan. Bij bestelling ophalen zat er een jongeman achter de kassa lekker bezig met zijn mobiel. Hoorde en zag me niet. Hij werd opmerkzaam gemaakt door een collega..Tsjaa..

Alfons Worm
23 August 2023

De sushis waren super lekker, maar bij elke bestelling mist er iets. Deze keer geen soja-saus

Angelique
20 August 2023
Dv
17 August 2023

Helaas gaat de kwaliteit wat achteruit we missen steeds vaker iets uit de bestelling. Dit keer geen saus bij de loempia’s die overigens ook een stuk kleiner zijn geworden en geen stokjes om mee te eten ook staat er heel leuk bij een gratis blikje drinken die zat er ook niet bij in. Wel heel jammer want het eten is er zeker aan te raden

Marion
15 August 2023

Wij zijn fan

Tim
10 August 2023
M
6 August 2023

Helaas.gratis drankje niet ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma Koning
6 August 2023

Keurig op tijd, smaakvol verpakt, smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar

Els Huisman
4 August 2023

Heerlijke verse sushi En keurig op tijd bezorgd

Rob Obdam
2 August 2023

Conform het gevraagde tijdstip geleverd door een vriendelijke en beleefde bezorger.

Kers
30 July 2023

Zoals altijd prima. Er ontbrak een deel van de bestelling maar dat werd met 20 minuten nageleverd. Prima service en lekkere sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claire
30 July 2023
Paul
29 July 2023

Altijd heerlijk sushi Laatste 2 x dat we hadden besteld ging het helemaal fout met de bestelling en bezorgen. Vandaag maar weer eens bestellen en het was weer Super , op de gevraagde tijd ging de deurbel en het smaakte weer heerlijk

Hendrik Jan Floor
28 July 2023

Mooi op tijd bezorgd. Goede kwaliteit, erg smakelijk Goed verzorgde presentatie

Sam
27 July 2023
Marc
26 July 2023

Prima sushi! Had bij bestelling opgegeven: enkel wasabi en soya, geen stokjes, gember en zeewier. Helaas toch 2xgember en 2x stokjes erbij. Da's jammer.

Gb
26 July 2023
Heleen
25 July 2023

Helaas waren de warme gerechten koud toen het bij ons afgeleverd werd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia Meijer
22 July 2023

Op zich was alles heel lekker maar de garnalen bij de sashimi was een tegen valler. De garnalen waren slijmerig en smaakte niet naar garnaal, jammer dat die erbij gedaan zijn.

Lyvania Weppelink
21 July 2023
Sylvana
20 July 2023

Super lekker gegeten! Bedankt

Annemike
19 July 2023